Sikeresen zártuk a Lovaglás, lókiképzés alaptanfolyamot

Sikeresen zártuk a Lovaglás, lókiképzés alaptanfolyamot a Balogh Liget Lovardában!
A 3 napos kurzus igen tanulságos volt, legfőképp, hogy átfogó képet adott a teljes kiképzési skáláról, és annak összefüggés rendszeréről. Rávilágított a csikókori foglalkozás jelentőségére, és meg lehetett érteni, hogy Mit? Hogyan? és Miért? kell csinálni. A gyakorlati rész azonnal használható módszereket mutatott. Átvettük a lovaglás alapjait, és az iskola lovaglás kezdő lépéseit is lehetett gyakorolni, amire otthon majd rögtön építeni lehet.  Különösen hasznos, hogy ezeknek az alapoknak az elsajátítása és gyakorlása bármelyik lovas szakágban elő tudja segíteni a sikeres szereplést!

Íme egy kedves hozzászólás:
“Számomra a 3 napos képzés mind elméletben, mind gyakorlatban nagy előrelépést jelentett a lovaglás és lókiképzés területén egyaránt. Ilyen komoly elméleti képzést nem minden edzőtől kaphat a lovas, pedig tudjuk, hogy az elmélet nélkül nincs jó gyakorlat. Köszönöm ezt a jól felépített tematikát, a gyakorlást, és mind azt a tapasztalatot amit megosztottál velem. Büszke vagyok rá, hogy ott lehettem!
Ez úton szeretném megköszönni nagyszerű edzőmnek, Halász Péternek, hogy a nagy hagyományokkal rendelkező lovas nemzet tudását átadja egy felnövekvő új lovas generációnak.
                                                                                                 Szabó Gréta “

Oszd meg!

“Sikeresen zártuk a Lovaglás, lókiképzés alaptanfolyamot” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Minden elszánt és tanulni vágyó lovasnak ajánlani tudom ezt a kurzust! Engem felejthetetlen élményekkel és tapasztalatokkal ajándékozott meg, melyeket remekül tudok alkalmazni gyakorlatban is! Szóval hajrá…jelentkezettek és egy felejthetetlen, örök élményben lesz részetek! Még egyszer nagyon köszönöm ezt a 3 napot Peti! 🙂

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.