A lovas érzés megtanulható

 

Vaquero
partnerség

A lovasérzés több, mint ösztönös alkalmazkodás a helyzetekhez. A lovasérzést keressük egy életen át a lóval való foglalkozás során, földről és nyeregből egyaránt. Sok lovas és lókiképző fogalmazta meg, és tanítja a folyamatot. Közülük is az egyik legismertebb az amerikai Pat Parelli, aki egy 10 lépcsős programot állított össze.

Pat Parelli programjáról

“Pat Parelli számos lovat és lovast képzett a világban az elmúlt közel 30 év alatt, amelynek során a mai szintre fejlesztette programját.
Ez alatt az idő alatt felismerte, hogy ha az emberek számára képes magasabb fokú megértést megtanítani, akkor ezek az emberek nemcsak a lovaglás során kialakult frusztráltságukat képesek levetkőzni, hanem megnyitja számukra a lovakkal végzett gyakorlatok vonatkozásában a végtelen lehetőségek tárház is.
Pat szerint a lovas érzés megtanulható.
,,Amikor én lovak közé kerültem, csak hihetetlen mértékű vágyakozást éreztem, hogy rendelkezzem egyfajta különleges érzékkel.
A program során megtapasztalható az út, amelyet a megfelelő lovasérzés eléréséhez tettem meg, természetesen azon hibák nélkül, amelyeket az ember tapasztalása során elkövet!
A program elsősorban személyiségfejlesztésről, fejlődésről szól.
Nem is igazán szabadna  senkinek a lovak közelébe mennie anélkül, hogy jobban meg akarnák őket érteni.”
Lovas Akadémia:  Minden a lókiképzésről

Ha szeretnél jobb kapcsolatot kialakítani a lovaddal, és szeretnéd megismerni az utat mely közelebb visz hozzá, itt tudsz előzetesen jelentkezni a Tudatos Lovas Iskola  Partnerség kurzusára:
https://listamester.hu/forms/477/43966.html

Oszd meg!