Mire van időd?

Az idő nem vár, az halad előre. Mivel töltöd ki ezt az időt? Eredményes akarsz lenni a lovaddal? A leghatékonyabban szeretnél haladni a képzésével?
Szeretnéd, hogy a vele való időtöltés mindig örömöt szerezzen?  Hát gondold át, és szervezd meg, hogy a lovaddal való foglalkozás mindig építő legyen, és ne elvesztegetett idő!
– ugyanannyi idő alatt csinálhatsz hasznos dolgokat is a lovaddal…

Mégis, mit csinálj amikor a lovaddal foglalkozol?… Ugye tudod, hogy egy emberöltő is kevés ahhoz, hogy mindent megtudj a lóról. Gyorsítsd meg az ismeretszerzés idejét. Járj utána, és keresd a legjobb megoldásokat. Tisztázd magadnak a lovas alapfogalmakat, minden szót, minden kifejezést, hogy egy nyelvet tudj beszélni lovas társaiddal. Addig ne is lépj tovább, míg mindent meg nem értettél. Keress lovas szakkönyveket, nagy tapasztalattal rendelkező  lovas mestereket, és tanulj. Ha kérdésed van, vagy ha zavarosak a dolgok, addig ne is lépj tovább, míg meg nem találtad a helyes válaszokat!  Haladj a leghatékonyabban. Ha mindig hasznosan, építően használod ki a rendelkezésedre álló idődet, sok-sok örömben lesz részed, és nagyon sikeres lehetsz a lovaddal.

Oszd meg!

Szólj hozzá!